Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівець може отримати три роки в’язниці за жменю марихуани

Мукачівець може отримати три роки в’язниці за жменю марихуани

Дільничний інспектор Мукачівського міськвідділу міліції Володимир Магоч отримав інформацію про те, що 24-річний житель Мукачева зберігає вдома наркотики. Наркотичне зілля вилучено та направлено на дослідження.

ВІДЕО ДНЯ

Під час вилучення наркоречовини, правопорушник запевняв міліціонерів, що зберігав рослину виключно для власних потреб. У результаті проведеного огляду в помешканні було виявлено та вилучено паперовий згорток, у якому знаходилася суха подрібнена речовина рослинного походження, яка за своїми зовнішніми ознаками схожа на наркотичний засіб – марихуану вагою близько 50 грамів. Дана речовина вилучена та направлена на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, – йдеться у повідомленні Мукачівского МВ УМВС.

24-річного мукачівця запросили до міськвідділу міліції для дачі показів. У спілкуванні з правоохоронцем він розповів, що дану речовину зірвав біля лісу, згодом її висушив - суто для власного вживання, аби «іноді покурити».

Реклама

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання, наркотичних засобів, без мети збуту). Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Підозрюваний вже не вперше стає на криву стежину. Зараз він відбуває умовний термін покарання. Нещодавно суд визнав хлопця винним у вчиненні майнових злочинів і призначив йому умовний термін відбування покарання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно