Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Перечинщині охоронець вкрав з фірми, яку охороняє, майно

На Перечинщині охоронець вкрав з фірми, яку охороняє, майно

До Перечинського райвідділу міліції з письмовою заявою звернувся охоронець однієї з фірм, що в селі Зарічево Перечинського району. 41-річний житель Перечина повідомив, що за час його відсутності, близько 4-ї години ранку 26 вересня 2015 року, до його будинку зайшли невідомі особи та нанесли незначні тілесні ушкодження його співмешканці, після чого забрали ноутбук, печатку фірми та трудові книжки працівників підприємства і наказали жінці мовчати.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери запідозрили, що ніякого розбійного нападу насправді не було, до того ж, у "потерпілої" ніяких тілесних ушкоджень не виявлено. Як розповіла працівникам міліції сама "потерпіла", ніхто до них навіть не приходив. Вищевказане майно фірми охоронець сам ввечері приніс додому, заховав у диван та нарадив співмешканку, що якщо хтось прийде до них і буде питати про ці речі, то вона має сказати, що на неї напали невідомі особи та нанесли тілесні ушкодження, а речі забрали, – повідомили у Перечинському РВ УМВС.

Відомості за фактом даного правопорушення Перечинським РВ УМВС внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст. 383 Кримінального кодексу України. За дачу неправдивих показів заявнику загрожує некримінальна відповідальність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно