Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Українець не зміг перевезти через кордон мікроавтобус з липовим номером кузова

Українець не зміг перевезти через кордон мікроавтобус з липовим номером кузова

Українець не зміг перевезти через кордон мікроавтобус з липовим номером кузова

Громадянин України намагався перемістити через митний кордон України пасажирський мікроавтобус «PEUGEOT BOXER» 2003 року випуску, з українською реєстрацією, з приховуванням від митного контролю.
Так, 1 жовтня о 4:00 українець заїхав в зону митного контролю на ділянку «Виїзд» митного посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС. Пройти митний кордон вирішив «зеленим коридором» та, як підставу для переміщення через митний кордон України транспортного засобу, подав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу в реєстраційних органах України. Як годиться, в документі було зазначено колір, марку автомобіля, тип та об’єм двигуна та номер кузова.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники митниці, на підставі результатів аналізу та оцінки ризиків, вивели транспортний засіб із загального потоку для проведення митного огляду. Під час здійснення митних формальностей було проведено аналітично-перевірочні заходи з використанням баз даних. Як наслідок встановлено, що окрім «PEUGEOT BOXER» за таким же номером кузова, як у авто, переміщувалися через митний кордон ще три транспортні засоби.

Закарпатською митницею ДФС було подано запит до УДАІ УМВС в Закарпатській області. Відповідь – згідно даних національної системи «НАІС ДДАІ» в підрозділах УДАІ УМВС України в Закарпатській області автомобіль марки «PEUGEOT BOXER» 2003 року випуску станом на 1 жовтня 2015 року не зареєстрований.

Реклама

Наразі пасажирський мікроавтобус марки «PEGEOT» модель «BOXER» 2003 року випуску, вартістю понад 117 тис. грн вилучено, – інформує відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно