Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Податківці Закарпаття вилучили майже 34 тисячі пачок контрабандних цигарок

Податківці Закарпаття вилучили майже 34 тисячі пачок контрабандних цигарок

Податківці Закарпаття вилучили майже 34 тисячі пачок контрабандних цигарок

Напередодні у ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів працівники ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками СБУ провели огляди територій та прилеглих до них приміщень на ділянці українського-румунського кордону.

ВІДЕО ДНЯ

За результатами огляду двох приватних приміщень, що знаходяться у одному з сіл Виноградівського району, виявлено та вилучено тютюнові вироби вітчизняного виробництва без та з акцизними марками, серед яких: «Комплімент слімс 5», «Вінстон», «Л-М», «Джин Лінг», «Честерфілд», «Мальборо» та ряд інших,загальною кількістю 34 144 пачки, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ ДФС України в Закарпатській області.

Також, за результатами огляду, в цьому ж таки населеному пункті виявлено діючу АЗС, де проводили реалізацію паливно-мастильних матеріалів без необхідних дозвільних та реєстраційних документів. Вилучене дизельне пальне в кількості 6 тонн. Матеріали направлені для складення адмінпротоколу.

Реклама

Таким чином, завдяки проведенню вказаних слідчих дій, вилучено підакцизних товарів – тютюнових виробів, підготовлених до контрабандного переміщення через державний кордон України, загальною кількістю 34 144 пачки вартістю близько 690 тис. грн та паливно-мастильних матеріалів сумнівного походження, які незаконно реалізовувалися, з порушенням вимог законодавства, на суму близько 110 тис. грн.

Наразі слідчі дії спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до організації каналу контрабанди тютюнових виробів за кордон, тривають.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно