Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці не повірили телефонним шахраям

Ужгородці не повірили телефонним шахраям

Зловмисники намагалися ошукати двох жителів м.Ужгорода. Один із шахраїв представився працівником банку, інший – працівником правоохоронних органів. Проте люди не повірили пройдисвітам і зберегли свої гроші.

ВІДЕО ДНЯ

49-річному жителю Ужгорода зателефонував серед ночі незнайомець, який назвався працівником міліції. Псевдоміліціонер повідомив чоловіку про те, що його син скоїв дорожньо-транспортну пригоду, а щоб «залагодити» всі проблеми, батькові необхідно терміново перерахувати грошові кошти в сумі 8 тисяч гривень на вказаний шахраєм рахунок. На щастя, ужгородець не повірив зловмиснику, гроші не переказав, а повідомив про підозрілий дзвінок правоохоронцям, – йдеться у повідомленні Ужгородського МВ УМВС.

Наступною до міськвідділу міліції звернулася 58-річна ужгородка. Жінка розповіла, що на її мобільний телефон зателефонувала невідома особа, яка представилась працівником банку і намагалася виманити секретний код її банківської картки. Заявниця теж не повірила псевдобанкіру, а звернулася до міліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно