Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шахраї ошукали двох ужгородців, які купували товари через інтернет

Шахраї ошукали двох ужгородців, які купували товари через інтернет

Із заявою до Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 44-річний житель Ужгородського району про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа його грошовими коштами в сумі 26 тисяч гривень. 

ВІДЕО ДНЯ

З’ясувалося, що чоловік хотів купити трактор через один з відомих Інтернет-сайтів. Знайшов оголошення, зателефонував за вказаним номером й домовився з  «продавцем» про вигідну для нього ціну. Але шахрай поставив вимогу про часткову передоплату. Іншу частину грошей слідувало переказати після отримання транспортного засобу. Завдаток ужгородець перерахував на банківський рахунок «продавця». Однак «куплений» транспортний засіб так і не отримав. Звісно, і гроші ніхто не повернув, – констатує Ужгородський МВ УМВС.

Аналогічний випадок стався і з 40-річною ужгородкою. Жінка мала намір придбати меблі. На одному з сайтів знайшла те, що шукала. У телефонній розмові домовилася з «продавцем» про ціну товару, переказала 3600 гривень на його рахунок, але «куплене» так і не отримала.

Реклама

Вкотре радимо громадянам бути уважними та обережними. Перед здійсненням платежу чи завдатку перегляньте відгуки користувачів, які вже мали досвід користування вибраним вами веб-ресурсом,  й оцінили якість товару або послуги. Наполягайте на оплаті лише після отримання товару.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно