Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські прикордонники затримали 11 нелегалів з Шрі-Ланки та Ірану

Закарпатські прикордонники затримали 11 нелегалів з Шрі-Ланки та Ірану

Десятьох вихідців з Шрі-Ланки, які намагались незаконно перетнути державний кордон, затримали вчора прикордонники Мукачівського загону. Одного з «мандрівників» прикордонний наряд зупинив неподалік від державного рубежу. Згодом під час проведення подальших пошукових заходів прикордонники вивили ще дві групи осіб без документів. Зі слів затриманих стало відомо, що усі вони є громадянами Шрі-Ланки та мали намір незаконно потрапити на територію однієї з країн Європейського Союзу. 

ВІДЕО ДНЯ

Також учора прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону затримали громадянина Ірану. Чоловіка наряд зупинив за 100 метрів від державного кордону. Зазначений громадянин теж намагався у незаконний спосіб потрапити до Європи у пошуках кращого життя, – констатує прес-служба Чопського прикордонного загону.

Державна прикордонна служба України продовжує вживати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності на державному кордоні. По всій ділянці кордону проводяться спеціальні операції із залученням силових відомств не тільки нашої держави, а й суміжних країн. Одна з них – «Кордон-2015», основна мета якої – це боротьба з нелегальною міграцією.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно