Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Судитимуть контрабандиста героїну та перевізників нелегальних мігрантів

Судитимуть контрабандиста героїну та перевізників нелегальних мігрантів

Судитимуть контрабандиста героїну та перевізників нелегальних мігрантів

Слідчі Управління СБ України в Закарпатській області завершили досудове розслідування та передали до суду матеріали стосовно львів’янина, який у 2008 році організував контрабанду героїну.

ВІДЕО ДНЯ

Перебуваючи на сезонних роботах в одній з європейських країн, він вирішив передати героїн додому. Зловмисник заховав наркотик у банці з шоколадною масою, розмістивши її у посилці серед інших харчів, та передав водієві мікроавтобуса, який здійснює міжнародні автоперевезення, – повідомляє прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Співробітники СБУ та митники виявили наркотик під час огляду багажу автомобіля на митному посту «Тиса». Відтоді мешканець Львова переховувався від органів слідства в одній з країн ЄС. У вересні ц.р. його було екстрадовано до України.

Реклама

Також слідчі СБУ направили до суду матеріали стосовно закарпатця, який у 2012 році сприяв незаконному переправленню через державний кордон України громадянина Пакистану. Тривалий час зловмисник також переховувався від правосуддя за кордоном. У вересні ц.р. за його було затримано в Угорщині та екстрадовано в Україну.

Крім того, завершено досудове розслідування у справі закарпатця, який торік переправив до однієї з європейських країн 70 нелегалів. У березні 2014 року зловмисник переправив через держкордон 33 нелегалів, переважно громадян Афганістану, а наприкінці вересня того ж року ще 37 незаконних мігрантів.

Реклама

Групи нелегалів він зустрічав у Житомирі, звідки власною вантажівкою, дотримуючись конспірації, доправляв на Закарпаття. Певний час переховував мігрантів на складі в Ужгороді, а в чітко визначений час зловмисник перевозив їх до місця безпосереднього переправлення. Обвинувальний акт за ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України скеровано до Ужгородського міськрайонного суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно