Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині місцевий мешканець вбив рідну сестру

На Іршавщині місцевий мешканець вбив рідну сестру

На початку жовтня в селі Арданово, що на Іршавщині, під час сімейної суперечки 27-річний мешканець села вистрелив у свою 24-річну сестру. Стріляв двічі. Одного разу промахнувся, а друга куля втрапила в груди дівчині. Потерпіла померла дорогою до лікарні. Стрілок із місця події втік, прихопивши із собою дружину та дитину. Зі слів свідків, чоловік сідав п’яним за кермо.

ВІДЕО ДНЯ

В Іршавському районі було оголошено план "Перехоплення". Згодом наряд патрульної служби в Ужгороді знайшов покинуте авто зловмисника. На задньому сидінні машини правоохоронці виявили рушницю, калібру 5,6 мм. Імовірно, знеї і стріляв утікач. Свою родину він відправив до родичів, а сам переховувався на дачах, – повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Як розповів т.в.о. начальника Управління кримінальної поліції в Закарпатській області Василь Лешко, після вжитих оперативних заходів чоловіка вистежили і затримали в Іршаві. Щойно суд виніс йому запобіжний захід – 60 діб арешту.

Реклама

Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині). Карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно