Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Апеляційний суд Закарпаття залишив Калмана Лакатоша під вартою

Апеляційний суд Закарпаття залишив Калмана Лакатоша під вартою

Нещодавно Апеляційний суд Закарпатської області розглянув апеляційну скаргу захисника, подану в інтересах підозрюваного Лакатоша К.К., у якій сторона захисту просила скасувати ухвалу слідчого судді і застосувати щодо підозрюваного більш м’який запобіжний захід.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, органом досудового розслідування житель Мукачева Лакатош К.К. підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Як видно з оголошеної йому підозри, в жовтні цього року він з хуліганських спонукань спровокував сварку з мешканцем Мукачева, нецензурно висловлювався на його адресу і дерев’яною палицею, яку приніс із собою, наніс йому удар по голові, чим спричинив забійну рану, – зазначає прес-служба Апеляційного суду Закарпатської області.

Заслухавши доповідь судді про зміст оскарженої ухвали, доводи викладені в апеляційній скарзі, пояснення сторони захисту та промову прокурора, який вважав ухвалу слідчого законною та обґрунтованою, а також врахувавши ступінь тяжкості злочину, у якому підозрюється Лакатош К.К., дані про його особу, наведені у характеристиках, - Апеляційний суд дійшов висновку - доводи апеляційної скарги не утворюють підставу для застосування менш суворого запобіжного заходу. Відтак, суд постановив залишити ухвалу слідчого судді Мукачівського міськрайонного суду про взяття Лакатоша К.К. під варту  - без змін, а апеляційну скаргу захисника – без задоволення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно