Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Протягом двох годин адвокат зачитував докази невинуватості священика

Протягом двох годин адвокат зачитував докази невинуватості священика

Судді Ужгородського міськрайонного суду разом з присяжними 10 листопада заслухали заяву засудженого про перегляд справи за нововиявленими обставинами.
Цього разу судове засідання відбулося за участі засудженого, його захисників та прокурора. Потерпіла, належним чином повідомлена про час і дату судового розгляду, в засідання по справі не з’явилася.

ВІДЕО ДНЯ

У зв’язку з присутністю представників ЗМІ під час судового процесу, з метою дотримання положень Кримінального процесуального законодавства в аспекті гласності, головуючим заслухано думку учасників засідання щодо можливості фіксування останнього за допомогою відеозаписуючих пристроїв. Спільним рішенням суддів та присяжних було задоволено зазначене клопотання мас-медіа, – зазначає прес-служба Ужгородського міськрайонного суду.

Близько 2-х годин захисник зачитував заяву засудженого священнослужителя. Проте в силу таких обставин, як необхідність присутності адвокатів в іншому процесі за межами нашого краю та потреби дотримання режиму роботи УВП, в якій наразі перебуває засуджений, судом оголошено перерву у справі до 24 листопада, саме тоді й відбудеться наступне судове засідання.

Реклама

Нагадаємо, священнослужителя із Закарпаття у 1998 році за вбивство трьох людей було засуджено до вищої міри покарання – смертної кари, яку невдовзі замінили на довічне ув’язнення. Цього року адвокати священика звернулися до суду у зв’язку з нововиявленими обставинами, які можуть свідчити про невинуватість їх підзахисного.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно