Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На трьох перевалах мукачівські прикордонники затримали 25 нелегалів

На трьох перевалах мукачівські прикордонники затримали 25 нелегалів
ВІДЕО ДНЯ

Так, за рішенням керівництва загону та в рамках проведення   прикордонної операції  «Кордон 2015», на спільних контрольних постах «Нижні Ворота», «Сойми» та «Ясіня», персоналом Мукачівського прикордонного загону спільно з іншими взаємодіючими силовими структурами здійснюються контрольні та режимні заходи щодо недопущення переміщення заборонених вантажів, автотранспорту та осіб, які можуть бути причетними до протиправної діяльності на кордоні.

Результатами проведення даного заходу стали: затримання 25-ти нелегальних мігрантів, більш ніж 100 патронів 7.62 мм, 2 одиниці вогнепальної зброї, 11 г канабіса, 170 пачок цигарок без акцизу, а також транспортного засобу без відповідних документів на право експлуатації, – зазначає Держприкордонслужба України.

Реклама

У зв’язку з проведенням заходів щодо покращення охорони кордону просимо громадян, які прямують через вищезгадані контрольні пости, з розумінням ставитись до вимог посадових осіб Державної прикордонної служби. При виявленні фактів порушення або підготовки до правопорушень на кордоні просимо інформувати персонал Мукачівського загону.   

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно