Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисника, який протягом жовтня тероризував мукачівців, затримано

Зловмисника, який протягом жовтня тероризував мукачівців, затримано

 

ВІДЕО ДНЯ

Протягом жовтня у Мукачеві сталася ціла серія крадіжок майна громадян. Злочинець брав усе, що потрапляло під руку: велосипеди, мопеди, побутову техніку, будівельні інструменти, навіть харчі. 

Об’єктами злочинних зазіхань ставали не лише покинуті будинки. Злодій навідався й до кількох житлових помешкань. Два велосипеди та мопед зловмисник вкрав прямо з вулиці, бо власники залишили їх без нагляду, – повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції в Закарпатській області. 

Реклама

Останнє повідомлення про крадіжку з приватного будинку надійшло 21 жовтня. Господарі  розповіли правоохоронцям, що з новобудови невідомий викрав будівельні інструменти. 

- Саме через розмаїття крадених речей та різні способи проникнення до помешкань ми не одразу вийшли на слід зловмисника, - розповідають правоохоронці. - Але пізніше ми помітили закономірність: найчастіше крадіжки скоювалися в одному мікрорайоні міста. 

Реклама

Правоохоронці почали відпрацьовувати цей мікрорайон. Тоді й виявили чоловіка, який періодично продавав речі, що були у вжитку. 

Крадієм виявився 46-річний мукачівець. На його рахунку вже були декілька судимостей за аналогічні злочини. 

Зловмисник розповів поліцейським, що спеціально помешкання для крадіжок не підбирав. Коли закінчувалися гроші – йшов "на діло". 

Реклама

Окрім крадіжок, мукачівець ще й взявся ремонтувати «Жигулі» свого знайомого. Деякий час катався на авто, далі скоїв на ній дорожньо-транспортну пригоду. А врешті взяв і продав... Гроші витратив на власні потреби. 

Відносно злодійкуватого мукачівця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Перевіряється його причетність до інших злочинів, скоєних на території міста. Йому інкримінуються ч.1, 3 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно