Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд виніс вирок чоловіку, який побив свого односельця

Суд виніс вирок чоловіку, який побив свого односельця

17 листопада 2015 року Мукачівський міськрайонний суд розглянув матеріали кримінального провадження про обвинувачення Райкова Віталія Калмановича у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 125 КК України – нанесення умисних легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я потерпілому Мазуру Петру Францовичу.

ВІДЕО ДНЯ

"В ході судового розгляду встановлено, що 17 серпня 2015 року в с. Червеньово Мукачівського району, жителями якого є обвинувачений та потерпілий, на ґрунті особистих неприязних відносин, під час сварки з потерпілим Мазур П.Ф, обвинувачений Райков В.К. наніс останньому рукою зжатою в кулак декілька ударів в область голови та тулуба, внаслідок чого потерпілий отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну ушиту рану верхньої губи, гематому лівої підочної ділянки, забій правого ліктьового суглобу, забій грудної клітки справа", – йдеться у повідомленні прес-служби Мукачівського міськрайонного суду.

За нанесення умисних легких тілесних ушкоджень вироком суд призначив Райкову В.К. за ч.2 ст.125 КК України покарання у вигляді сплати штрафу у розмірі вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1360 грн.

Реклама

Крім цього, суд частково задоволив цивільний позов Мазура П.Ф., виходячи з принципів розумності, справедливості та  душевних страждань, стягнув з обвинуваченого Райкова В.К. в користь потерпілого  667 грн. матеріальної та 5000 грн. моральної шкоди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно