Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Псевдоправоохоронець ошукав стареньку ужгородку на 50 тисяч гривень

Псевдоправоохоронець ошукав стареньку ужгородку на 50 тисяч гривень

Вчора із заявою до Ужгородського відділу поліції звернулася 81-річна ужгородка. Старенька повідомила, що до неї на домашній телефон зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником поліції, й попросив жінку, аби та продиктувала йому її мобільний номер, оскільки так зручніше буде розмовляти. Не підозрюючи нічого лихого, жінка вказала номер свого мобільного.

ВІДЕО ДНЯ

Незнайомець розповів, що її син має неприємності, а саме скоїв наїзд на пішохода. І для непритягнення його до відповідальності необхідно сплатити 50 тисяч гривень. Перелякана бабуся погодилася. Чоловік сказав, що через півгодини заїде за грошима, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Не перевіривши інформацію щодо сина, розгублена ужгородка підготувала 2200 доларів та 150 євро.

Реклама

Вже за півгодини незнайомець прийшов до старенької й забрав гроші. При цьому повідомив, що жінці вже нічого хвилюватися за сина. Мовляв, він усе владнає...

Лише після того, як чоловік забрав гроші, схвильована матір зателефонувала своєму сину й з’ясувала, що ніяких проблем той не має. Тоді старенька зрозуміла, що її ошукали.

Реклама

Потерпіла описала правоохоронцям чоловіка та вказала, що йому близько 30-ти. Худорлявої статури. Був одягнений у чорне: штани, куртку, взуття та кепку.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно