Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські прикордонники затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки

Закарпатські прикордонники затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки

Минулої доби прикордонники відділу «Стужиця» Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя» за спробу незаконного перетину кордону.

ВІДЕО ДНЯ

Так, до прикордонників надійшла інформація від громадського Формування «Ягуар» про те, що група невідомих осіб азіатської зовнішності рухалась в сторону державного кордону до Словаччини. В результаті проведених заходів з пошуку правопорушників, оперативною групою, на підступах до державного рубежу, було виявлено та затримано групу невідомих, яка складалась із чотирьох осіб. Як і зазвичай, у таких випадках, жоден із затриманих правопорушників не мав при собі документів, які могли б посвідчити його особу, а прикордонникам вони відрекомендувались громадянами Шрі-Ланки, – зазначає прес-служба Чопського прикордонного загону.

Враховуючи стан погодних умов та наявність снігового покриву представники країни Південнної Азії добряче замерзли. Коли їх доставили до відділу прикордонної служби, одному з чоловіків було надано першу медичну допомогу у звязку з обмороженням.

Реклама

Наразі триває з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Закарпатські прикордонники затримали чотирьох нелегалів зі Шрі-Ланки – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно