Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд обрав Калману Лакатошу новий запобіжний захід

Суд обрав Калману Лакатошу новий запобіжний захід

Щойно суд виніс вирок арештувати 53-річного циганського барона Калмана Л., якого правоохоронці затримали за скоєння вбивства молодого рома.

ВІДЕО ДНЯ

Ще вчора Ужгородський суд (суддя А.Ференц) змінив запобіжний захід головному фігуранту справи про вбивство 18-річного мукачівського рома – 53-річному циганському барону Калману Л. з Мукачева. Суддя постановив звільнити чоловіка з-під варти під домашній арешт, однак слідство висунуло мукачівцю нове обвинувачення – за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці), – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Сьогодні Ужгородський суд (суддя В.Данко) розглянув справу Калмана Л. Правоохоронці клопотали про обрання йому арешту. Адвокати підсудного наполягали на домашньому арешті, мовляв, стан здоров’я підсудного не дозволяє перебувати у СІЗО. Суддя повважав докази захисту непереконливими і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до лютого 2016 року.

Реклама

Нагадаємо, що вночі 8 жовтня в м.Мукачеві на вул.І.Франка з автомата було поранено 18-річного рома. Потерпілий помер від втрати крові в Мукачівській ЦРЛ.

За скоєння вбивства мукачівська міліція затримала двох одноплемінників вбитого – 53-річного ромського барона Калмана Л. і його 34-річного сина. Останній за наказом батька й застрелив двома пострілами з автомата хлопця, батька малої дитини.

Реклама

Слідчим Мукачівського міськвідділу міліції за даним фактом було відкрито кримінальне провадження  за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно