Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві 15-річна закарпатка обікрала студентку

У Києві 15-річна закарпатка обікрала студентку

Під час проведення оперативних заходів працівники Управління карного розшуку затримали неповнолітню, яка поцупила з кишені дівчини мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

В Управлінні поліції Голосіївського району столиці з’ясували, що зловмисниця – 15-річна уродженка Закарпаття, постійного місця проживання у Києві не має, а чим займається у столиці, дівчина пояснити не змогла, – повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в місті Києві.

18-річна потерпіла розповіла, що прийшла з подругою до одного із торгових центрів, оскільки цього дня заклад святкував свій ювілей. Моменту крадіжки вона не пам’ятає, проте зазначила, що на юну зловмисницю увагу звернула, адже вона постійно крутилася поруч. Подруга потерпілої розповіла, що кілька разів телефонувала своїй однокурсниці, але слухавку ніхто не піднімав. І лише з п’ятого дзвінка їй відповів чоловічий голос: телефон викрали, злодійку затримали.

Реклама

Викрадений гаджет правоохоронці повернули власниці. За малолітньою крадійкою приїхав батько, тож дівчину передали під батьківське зобов’язання.

Слідчим відділом Голосіївського РУ ГУНП в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно