Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція продовжує розслідувати обставини бійки у Великому Березному

Поліція продовжує розслідувати обставини бійки у Великому Березному

Триває розслідування нічного інциденту, який стався 2 грудня у Великому Березному.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, там група нетверезих місцевих молодиків накинулась з кулаками на 4-х працівників прикордонної служби. Останні були при виконанні з табельною зброєю. Вони заїхали в крамницю купити продуктів. Туди ж близько 3:30 ночі навідалася на двох іномарках група місцевих молодиків кількістю близько десятка осіб. Вони були нетверезі, оскільки повертались із святкування дня народження.

Інцидент розпочався з банальної причини: місцевим не сподобалося, як прикордонники припаркували на стоянці біля АВС свій службовий джип «Форд». А швидше за все, вони вже й до того були злі на стражів кордону за те, що ті викривають будь-які спроби контрабанди. В результаті від словесної перепалки місцеві ділки перейшли до бійки. Двоє прикордонників застосували табельну зброю – здійснили 4 постріли в повітря гумовими кулями з табельних «Фортів». Це остудило гарячі голови

Реклама

Як все відбувалося зафільмували камери стеження магазину. Там чітко видно ,як прикордонники заходять до магазину, беруть мінералку, солодку водичку, каву та виходять з магазину. Там їх уже зустрічала компанія молодиків. Прикордонники були змушені застосувати зброю та "гучне слово".

Як розповів перший заступник начальника Чопського прикордонного загону полковник Вадим Козуля, про нічний інцидент у Великому Березному повідомлено поліцію, Службу безпеки України та військову прокуратуру.

Реклама

Учасників інциденту встановлено. Як розповідає начальник Великоберезнянського відділення поліції Володимир Кувик, ці особи раніше займались контрабандними оборудками, через що мали конфлікти з прикордонниками. Ймовірно, бійка біля АВС теж спровокована цим. Однак всі деталі нічного інциденту у Великому Березному повинно встановити слідство, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно