Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відразу кілька крадіжок сталося з осель закарпатців на Новий рік

Відразу кілька крадіжок сталося з осель закарпатців на Новий рік

Як і застерігали правоохоронці, на свята почастішали крадіжки. Найбільше від злодіїв-"домушників" потерпають квартири на перших поверхах. Крадії забирають гроші й золото. 

ВІДЕО ДНЯ

Відразу кілька крадіжок сталося з осель закарпатців на Новий рік. Злодії вибирають момент, коли в хаті нікого немає, і лізуть всередину, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

В Ужгороді 1 січня потерпіли дві квартири на перших поверхах. Жителька багатоповерхівки на вул.Оноківській пішла з хати святкувати Новий рік, а коли повернулася зранку, то виявила сліди непроханих гостей. Злодій заліз у хату, віджавши металопластикове вікно, й викрав 5000 гривень і золоті вироби. Сума заподіяних збитків склала 20 тисяч гривень. 

Реклама

Інший потерпілий, приватний підприємець, проживає в багатоповерхівці навул.Грушевського в Ужгороді. В його квартиру невідомий зловмисник заліз, віджавши вікно,  серед білого дня, коли там нікого не було. З хати зникли гроші в сумі 3800 доларів. 

В будинок жительки м.Рахів злодій проник шляхом пошкодження серцевини замка, коли господині не було вдома. Поживою "домушника" стали два десятки золотих прикрас вартістю 24 тисячі гривень. 

Реклама

А от в Мукачеві поліцейські затримали злодійку. Як з’ясувалося, 27-річна місцева мешканка прийшла на Новий рік в гості до своєї знайомої й поцупила з сумочки господині гроші в сумі 5000 гривень. Речовий доказ вилучено, за даним фактом розпочато слідство.

Правоохоронці вкотре застерігають краян, аби не залишали на свята свої оселі без нагляду і не запрошували в гості сумнівних осіб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно