Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий чоловік травмувався, упавши з кузова вантажівки

Молодий чоловік травмувався, упавши з кузова вантажівки

Двоє жителів с.Гукливе, що на Воловеччині,  на прохання свого односельця пішли до лісу, аби заготовити деревину.  Під час транспортування 22-річний чоловік, який знаходився на кузові автомобіля, впав з нього та отримав численні забої. Потерпілого госпіталізували до лікарні. 

ВІДЕО ДНЯ

Пригода трапилась 2 січня по обіді. Воловецьким правоохоронцям повідомили медики, що у районну лікарню  із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм  грудної клітини  доставили 22-річного жителя села Гукливе Воловецького району, – повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Виїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що  у лісовому масиві біля села Гукливе  чоловіки віком 22 та 23 роки заготовляли дрова. Завантажили їх на вантажівку. Молодший залишився на кузові, але під час руху автомобіля  не втримався і впав на землю. 

Реклама

Потерпілого доставили до  районної лікарні. На даний час його стан стабільний. 

25-річного водія вантажівки буде притягнуто до відповідальності  за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно