Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Вишкові місцевий мешканець вкрав чотири велосипеди

У Вишкові місцевий мешканець вкрав чотири велосипеди

У Хустську поліцію надійшло кілька заяв від жителів смт.Вишково. Від усіх потерпілих викрали велосипеди. Розшуком злодія зайнялись правоохоронці.

ВІДЕО ДНЯ

Почерк усіх 4 злочинів був схожим. Так, 51-річна жителька Вишкова приїхала обідньої пори 4 січня до місцевого магазину на велосипеді. Жінка пішла за покупками, а свій велосипед марки «Лебідь» залишила на вулиці. Коли повернулась, його вже там не було. Сума збитків склала 800 гривень, – стверджує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Наступного дня аналогічним чином позбулася велосипеда марки «КНТ», вартістю 7 тисяч гривень інша жителька Вишкова. Жінка залишила ввечері свій велосипед у підсобці магазину, куди приїхала за продуктами. Як і в попередньому випадку, велосипед «дістав ноги».

Реклама

Напередодні Нового року таким же способом викрали велосипед «Україна» вартістю 1000 гривень, на якому в сільський магазини приїхала за покупками пенсіонерка  з Вишкова.

Ще раніше, 18 грудня, украли велосипед марки «Салют» вартістю 1000 гривень від іншої вишківської пенсіонерки. Як з’ясували розшуковики, усі 4 велосипеди викрав 41-річний односелець потерпілих. Чоловік крутився біля місцевих крамниць і очікував миті, коли велосипеди залишали без нагляду. Зловмисник одразу сідав за кермо і тікав.

Реклама

Крадій зізнався у скоєному, велосипеди вилучено. За даним фактом триває розслідування. Зловмисник перевіряється на причетність до інших злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно