Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Підпал влаштували не ужгородці", – Володимир Чубірко

"Підпал влаштували не ужгородці", – Володимир Чубірко

Сьогодні колишній голова обласної ради Володмир Чубірко зібрав прес-конференцію, аби відповісти на питання стосовно підпалу його автомобіля, який стався вчора ввечері. Він розповів, що двоє людей, обличчя яких камери відеоспостереження не зафіксували, зламали двері до внутрішнього дворику будівлі на вулиці Боженка. Один побіг до автомобіля "Мерседес", підпалив пляшку і кинув її під дно машини. Авто спалахнуло швидко, ймовірно, обпікши, за словами пана Чубірка, і самого палія. Другий чоловік у цей час підпирав дошкою двері до приміщення, аби водій Володимира Чубірка не міг швидко вийти і загасити полум’я. 

ВІДЕО ДНЯ

"Я по-європейськи передав владу в обласній раді, я вийшов з політики, не маю відношення до жодної політичної партії, тому не розумію, чому це сталося зі мною і саме зараз", – прокоментував екс-очільник облради. Він вважає, що підпал не пов’язаний з бізнесом чи особистим життям, тим більше відкидає чутки про те, що це була схема, пов’язана з відшкодуванням збитків.

"Машина не була застрахована, тому це прямі збитки моєї родини. Мені ніхто не погрожував, нині я займаюся соціальною та громадською роботою та своєю родиною. Так, випадків з підпалами автомобілів у нас було багато, але у всіх були причини. У моєму випадку я причин не бачу", – зазначив політик.

Реклама

Також він заявив, що вважає нині Закарпаття небезпечним, та повідомив, що посилив особисті заходи безпеки. А ще зізнався, що проводить власне розслідування події і вже може точно сказати, що підпал влаштували не ужгородці, спрогнозувавши, що скоро люди неодмінно довідаються про те, хто це зробив і з якою метою. Єдиний мотив, який бачить у ситуації сам Володимир Чубірко – комусь потрібна дестабілізація в області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно