Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Справу про резонансне вбивство 18-річного рома у Мукачеві передано до суду

Справу про резонансне вбивство 18-річного рома у Мукачеві передано до суду

Слідчі завершили розслідування резонансної кримінальної справи щодо вбивства 18-річного мешканця ромського поселення у Мукачеві. У вбивстві хлопця обвинувачуються двоє його одноплемінників віком 34 і 53 роки. 

ВІДЕО ДНЯ

Ця трагедія сталася вночі 8 жовтня минулого року в м.Мукачеві на вул.І.Франка. Від автоматної кулі загинув місцевий 18-річний ром зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

За скоєння вбивства мукачівські правоохоронці затримали двох одноплемінників вбитого – місцевого 53-річного циганського барона Л. і його 34-річного сина. Під час вуличного конфлікту молодший за наказом батька застрелив юнака двома пострілами з автомата.

Реклама

Після скоєння вбивства циганський барон із численною родиною намагався втекти за кордон, але його було затримано. Слідчий Мукачівського міськвідділу міліції за даним фактом розпочав кримінальне провадження  за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу  України (Навмисне вбивство).

Мукачівський міськрайонний суд заарештував на два місяці обох фігурантів справи. Однак далі Ужгородський міськрайонний суд змінив запобіжний захід замовнику  вбивства на підписку про невиїзд. Мотивація – чоловік потребує лікування.

Реклама

Проте на волю вбивця так і не вийшов. Слідство висунуло мукачівцю нове обвинувачення – за ст.135 Кримінального кодексу України (Залишення в небезпеці). За клопотанням слідчого той же Ужгородський суд знову взяв підозрюваного під варту.

На даний час обидва фігуранти справи, батько й син, перебувають в Ужгородському СІЗО. Слідство у справі вже завершено, матеріали з обвинувальним висновком направлено в суд.

Про перебіг судового процесу в цій резонансній мукачівській кримінальні справі ми повідомлятимемо окремо.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно