Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Біля санаторію в Карпатах чоловік вирощував марихуану

Біля санаторію в Карпатах чоловік вирощував марихуану

Ввечері 29 січня до правоохоронців Мукачева надійшла оперативна інформація, що місцевий мешканець зберігає наркотики. Під час санкціонованого обшуку у непрацюючого 47-річного мукачівця, з різних кімнат квартири вилучили паперові згортки з подрібненою речовиною схожою на марихуану. Загальна вага пакунків - 50 грам.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік пояснив, що вперше спробував наркотики в 16 років, коли навчався в Росії. Потім перестав вживати, але два роки тому шкідлива звичка повернулася. Чоловік ходив до лісу по ягоди і там, неподалік санаторію в Карпатах, влаштував собі плантацію конопель. Так мукачівець ходив по ягоди з весни на осінь і не забував навідуватися до тайника. Там зривав листя, приносив додому, висушував і вживав, коли дружини та доньки не було вдома, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Вилучену речовину направлено на експертизу. За даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 ККУ ( Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).Карається обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно