Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У бійця "Правого сектору" на псевдо "Нацик" суд заборонив відбирати кров

У бійця "Правого сектору" на псевдо "Нацик" суд заборонив відбирати кров

Суд в Ужгороді заборонив відбирати кров у "Нацика", розгляд клопотань по "Хорвату" та "Педро" перенесено. Відповідне ухвалив сьогодні під час засідання Ужгородський міськрайонний суд.

ВІДЕО ДНЯ

Так, за результатом розгляду клопотання слідчого міліції про примусове відібрання крові у волонтера та члена "Правого сектора" Сергія Тищенка, відомого під псевдо "Нацик", з метою проведення експертизи, суд постановив відмовити у задоволенні згаданого клопотання.

Крім того, за підсумком засідання вирішено перенести розгляд аналогічних клопотань щодо інших підсудних, бійців "Правого сектора", взятих під варту за наслідком подій у турбазі "Хата магната" на Драгобраті – Василя Малковича "Хорвата" та Петра Угрина "Педро".

Реклама

Як повідомляють представники "Правого сектора", що були присутні на засіданні заради підтримки ув’язнених, слідчий, що подавав клопотання, з’явився у суді, вже коли засідання тривало. При цьому, заявив, що слідство має нові матеріали справи, – начебто, результати якоїсь експертизи, що була проведена на місці подій на Драгобраті. Захисники підсудних із новими документами не ознайомлені.

Оскільки підсудних до суду не було доставлено, а слідчий з’явився з невідомими досі, новими матеріалами справи, суд постановив перенести засідання у справі Василя Малковича та Петра Угрина на 9 лютого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно