Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Перечинські правоохоронці розкрили вбивство пенсіонерки

Перечинські правоохоронці розкрили вбивство пенсіонерки

Група швидкого реагування Перечинської поліції базується в селі Порошково. Це чи не найбільш криміналізований населений пункт району. Нещодавно молодий житель цього села забив до смерті з метою пограбунку пенсіонерку з сусіднього села.

ВІДЕО ДНЯ

До складу групи швидкого реагування Перечинської поліції входять троє поліцейських, які несуть службу цілодобово. ГШР базується в с. Порошково, яке має сумну славу чи не найбільш криміналізованого в районі. Справа в тому, що в селі проживає велика громада волохів, які створюють чимало проблем односельцям і сусідам, – йдеться у повідомленні віділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області. 

Знаходячись в селі Порошково, група має змогу контролювати правопорядок не тільки на території даного села, а й в сусідніх. Це дає змогу оперативно, швидко та своєчасно прибувати на місце події ще до приїзду слідчо-оперативної групи.

Реклама

Саме ГШР розкрила резонансний злочин - розбійний напад на пенсіонерку з села Тур’я Пасіка. П’яний нічний нападник заліз у будинок 79-річної пенсіонерки, завдав їй тілесних ушкоджень і пограбував. Здобиччю нелюда став мобільний телефон та 50 гривень. А побита бабуся невдовзі померла в лікарні.

Завдяки групі швидкого реагування та слідчо-оперативній групі, яка теж прибула на виклик, вбивцю пенсіонерки було затримано «за гарячими слідами». Ним виявився раніше судимий 25-річний житель с.Порошково. Сам затриманий зізнався, що він і не сподівався, що його так швидко знайдуть.

Реклама

Поліцейські також активно проводять роз’яснювальну роботу серед населення щодо недопущення скоєння правопорушень, допомагають громадянам, які потребують їх допомоги. Майже щоденно члени ГШР навідуються до голів сільських рад, проводять бесіди з активом села, щоб з’ясувати оперативну обстановку в селах та  скорегувати свої дії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно