Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Посадовці Тячівської РДА завдали збитків державі у сумі 8,5 млн гривень

Посадовці Тячівської РДА завдали збитків державі у сумі 8,5 млн гривень

Тячівською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання владою або службовим становищем посадовими особами Тячівської районної державної адміністрації (ч.2 ст. 364 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Встановлено, що посадовці Тячівської райдержадміністрації, в порушення вимог Земельного кодексу України, не маючи права розпорядження земельними ділянками оздоровчого призначення одному з приватних підприємців району розпорядились про передачу в оренду земельної ділянки площею майже 2 га, – стверджує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Крім того, посадові особи Тячівської районної державної адміністрації у серпні 2008 року в порушення вимог земельного законодавства надали дозвіл одному із суб’єктів господарювання на збір матеріалів щодо передачі в оренду земельної ділянки для оздоровчого призначення площею понад 14 га вартістю більше 8 млн грн, яка у подальшому незаконно була відчужена даним суб’єктом господарювання, шляхом її включення як одного із предмету договору купівлі-продажу нерухового майна.

Реклама

Таким чином, діями посадових осіб Тячівської районної державної адміністрації інтересам держави спричинено збитки на суму понад 8,5 млн грн.

Санкція вищеназваної статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно