Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Неподалік Великого Березного прикордонники затримали порушника кордону з Росії

Неподалік Великого Березного прикордонники затримали порушника кордону з Росії

Неподалік Великого Березного прикордонники затримали порушника кордону з Росії

Тісна взаємодія співробітників Державної прикордонної служби України із правоохоронними органами Європейських країн, що межують з нашою державою, сприяє підвищенню ефективності протидії злочинній діяльності, а постійний обмін інформацією дозволяє оперативно реагувати на ситуацію та своєчасно вживати превентивних заходів.

ВІДЕО ДНЯ

Прикладами такої взаємодії є кілька випадків результативної співпраці прикордонних відомств суміжних країн впродовж поточної доби, – констатує Держприкордонслужба України.

Так, завдяки інформації, що надійшла від прикордонників Словаччини, охоронці кордону затримали порушника на ділянці відділу «Великий Березний» Чопського загону. Правоохоронці сусідньої країни повідомили прикордонників про те, що їхні камери спостереження зафіксували правопорушника, який прямує в бік українського кордону. В результаті за деякий час на вказаному напрямку дійсно було виявлено невідому особу яка, побачивши прикордонників, намагалася втекти назад до Словаччини.

Реклама

Прикордонники змушені були здійснити попереджувальні постріли вгору. Документів, які посвідчують особу, у затриманого чоловіка при собі не було. З його слів стало відомо, що він є громадянином Росії.  Відносно даного громадянина складено протоколи про адміністративні правопорушення, а його затримано до встановлення особи. 

Ще одним прикладом співпраці, цього разу, з румунськими прикордонниками, є операція по затриманню контрабандистів, які переміщували тютюнові вироби. Помітивши гумовий човен та 12 пакунків сигарет навпроти ділянки відповідальності відділу «Тячів» Мукачівського загону, прикордонники Румунії передали інформацію українським прикордонниками. В результаті пошукових дій з українського боку виявлено доріжку слідів через кордон та зворотно і затримано двох місцевих жителів в мокрому одязі, які намагалися втекти в тил України. Після складання на порушників процесуальних документів, їх справи направили до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно