Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала мікроавтобус, "начинений" тесаками, пилами та сокирами

Поліція затримала мікроавтобус, "начинений" тесаками, пилами та сокирами
ВІДЕО ДНЯ

На Воловеччині  правоохоронці  затримали «Спрінтер», в багажному відділенні якого виявили холодну  зброю типу «тесаків», а також пили та сокири.  Автомобіль поміщено на штрафмайданчик, триває перевірка.  

Сьогодні вранці, інспектори по нагляду безпеки дорожнього руху Мукачівського відділу поліції  на узбіччі автодороги із сполученням Підполоззя-Абранка, що на Воловеччині, виявили припаркований автомобіль марки “Фольксваген” який перешкоджав дорожньому руху. І вже за кілька хвилин  з лісу вийшли  четверо молодиків, пасажири даного авто, – повідомляє відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.

Реклама

Під час перевірки документів інспектори встановили, що автомобіль належить 40-річному мешканцю Виноградівського району. Коли водій відчинив двері, то правоохоронці виявили в багажному відділенні холодну зброю («тесаки»- ножі), а також пили та сокири.

Водій та троє молодиків не змогли пояснити, звідки у них таке знаряддя і для чого воно їм. Чоловіки почали плутатися у своїх поясненнях, що ніби вони загубилися, після не знали, як проїхати до Львова тощо.

Реклама

Автомобіль поміщено на блокпост у Нижніх Воротах.  За даним фактом відомості внесені до Журналу єдиного обліку. Триває перевірка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно