Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Протягом доби тячівські правоохоронці розсекретили п’ятьох зловмисників

Протягом доби тячівські правоохоронці розсекретили п’ятьох зловмисників

Протягом доби тячівські правоохоронці розсекретили п’ятьох зловмисників

6 лютого із заявою про крадіжку до правоохоронців звернувся 28-літній мешканець с.Грушево. Молодик повідомив, що від його матері вкрали плазмовий телевізор. Будинок жінки залишився без нагляду, оскільки вона виїхала на заробітки закордон. Хлопець пожалівся, що сума заподіяного збитку становить більше 5 тис. гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Та в ході слідства виявилося, що крадієм став сам заявник. Він вирішив, що власною заявою автоматично зніме з себе підозру поліцейських. Проте телевізор знайшли саме в нього, – зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Того ж дня тячівські поліцейські затримали злодіїв, які напередодні обікрали земельну ділянку свого ж односельця. Будівельні матеріали та інструменти, які оцінювалися в 20 тис. гривень, повернули 51-річному власнику. Крадіями виявилися 28-літні молодики, що проникли на ділянку сусіда, пошкодивши металеву огорожу.

Реклама

«Цікавинки» з сімейною крадіжкою та сусідською неприязню для тячівських правоохоронців урізноманітнилися ще 3-серійною злодійською «вечерею». Вчора поліцейські затримали двох дубівчан, 37-ми та 38-ми років. Як з’ясувалося, 2 куми частувалися в сусідському погребі без відома та згоди на те сусіда. В перший вечір забралися в підвал з харчами до свого односельця, де за гостиною випили склянку вина, закусивши холодцем та консервами. Незважаючи на те, що господар пропажу помітив, вирішили посмакувати чужим вином та їжею (меню урізноманітнили) ще раз – через 2 дні. Видно, забобонні молодики не хотіли порушувати закарпатську традицію пити «до-тричі», тому знову пішли на злочин. Тепер після солодкого вина крадії матимуть гіркий досвід покарання за крадіжку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно