Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві чоловік утримував вагітну жінку з її дітьми

У Мукачеві чоловік утримував вагітну жінку з її дітьми

До Мукачівської поліції звернулася за допомогою 30-річна жінка ромської національності. Заявниця повідомила про те, що з жовтня минулого року дотепер її та шістьох дітей проти волі утримували в приміщенні сарайного типу в селі Великі Лучки Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

– Час від часу чоловік випускав мене з сараю купити  продукти. Діти в той час залишалися самі й були зачинені, - розповідає жінка. – Якось донька попросилася в туалет. Чоловік випустив її з сараю й забув за неї. Дитина сховалася, а коли стемніло – відчинила сарай, і ми всі втекли.

Натомість сам 36-річний чоловік розповідає дещо інше. Мовляв, силою він нікого не утримував, а навпаки - надав жінці та її дітям помешкання й допомагав, чим міг. Лучанин каже, що жінка багато кому заборгувала в селі, брала в борг від людей гроші та продукти. Він допоміг їй виходити по інстанціях гроші від держави на дітей. Отримавши ці гроші, жінка обіцяла повернути борги, – повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 5 років. Триває досудове розслідування, яке має з’ясувати істину в цій непростій справі.

Сама жінка з дітьми (до речі, вона знову вагітна) подалася до родичів у Воловець.  Стан їхнього здоров’я лікарі оцінюють як задовільний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно