Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Контрабандисти за добу позбулись майна на 400 тисяч гривень

Контрабандисти за добу позбулись майна на 400 тисяч гривень

Прикордонники Чопського загону, спільно з працівниками митниці, попередили чотири випадки незаконного перевезення тютюнових виробів до країн Європейського Союзу.

ВІДЕО ДНЯ

Невдача супроводжувала правопорушників ще з вчорашнього ранку. Спочатку громадянин України залишився без автомобіля «Део» за спробу незаконно завезти до Угорщини, через пункт пропуску «Тиса», всього сто пачок цигарок. А вже під вечір у пункті пропуску «Ужгород» ще один українець позбувся свого транспортного засобу «Опель». В колесах його авто прикордонники виявили 298 пачок цигарок, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Опівночі знову відзначилися прикордонники у пункті пропуску «Тиса». Там, в паливному баку, у задньому бампері автомобіля «Фольксваген», під аптечкою та домкратом, правоохоронці виявили сотню пачок сигарет. У цьому випадку, за спробу приховано перевезти цигарки, без своєї автівки залишився громадянин Угорщини. Під ранок, ще один «горе-контрабандист»  спробував перевірити пильність правоохоронців на пункті пропуску «Малий Березний».  І як результат, в ході спільного прикордонно-митного огляду авто марки «Мерседес», під керуванням угорця, прикордонниками було виявлено 1560  пачок тютюнових виробів.

Реклама

Загальна сума вилученого майна становить понад 400 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно