Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу закарпатські правоохоронці спіймали чотирьох наркоманів

За добу закарпатські правоохоронці спіймали чотирьох наркоманів

17 лютого в Ужгороді правоохоронці зловили двох молодиків, які переносили в один з гаражів на вул. Лавріщева автозапчастини. Звідки взяли деталі, та ще й незареєстрований номерний знак, молодики пояснити не зуміли. А в ході обшуку з’ясувалося, що в одного із затриманих у кишені сховок – 2 згортки фольги з 3 грамами марихуани, 2 грамами амфетаміну, а також саморобна пластмасова трубка для куріння.

ВІДЕО ДНЯ

Того ж вечора пильний 37-річний берегівчанин повідомив поліцейських, що неподалік школи в с.Вари, що на Берегівщині, двоє невідомих вживають наркотичні засоби. Одного з любителів кайфу правоохоронці зловили. 34-літній варівчанин був екіпірований 8 грамами марихуани та саморобним пристроєм для куріння наркотиків, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

А на Виноградівщині в смт. Королево працівники групи швидкого реагування під час огляду автомобіля 35-річного королівця знайшли 2 згортки фольги з 5 грамами марихуани. Водій, як і інші затримані, виявився умільцем – в салоні авто теж знайшовся саморобний пристрій для куріння.

Реклама

У результаті роботи поліцейських лише за добу в Ужгороді, Виноградові та на Берегівщині затримано 4 наркоманів. А загальна вага вилучених амфетамін та марихуани сягає 18 грамів.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Караються штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно