Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Ужгородщині незаконно надали в оренду землю для автостоянки

На Ужгородщині незаконно надали в оренду землю для автостоянки

Прокуратура через суд повернула земельну ділянку площею 1,43 га і нормативною грошовою оцінкою понад 2 млн грн у землі запасу Коритнянської сільської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Львівським апеляційним господарським судом задоволено апеляційну скаргу прокуратури області та, як наслідок, задоволено позов Ужгородської місцевої прокуратури до суб’єкта господарювання та Коритнянської сільської ради про скасування рішень сесії сільради, визнання недійсним договору оренди земельної ділянки площею 1,43 га і нормативною грошовою оцінкою понад 2 млн грн та її повернення у землі запасу сільської ради, – інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Прокуратурою в суді доведено, що оскільки ділянка належала до земель сільськогосподарського призначення і зміна її цільового призначення не проводилась та відповідне рішення Коритнянською сільською радою не приймалось, надання землі в оренду для влаштування на ній авторечового ринку та автостоянки було незаконним.

Реклама

До того ж, оспорювані рішення були прийняті радою за відсутності проекту відведення в оренду вказаної земельної ділянки та до проведення державної експертизи землевпорядної документації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно