Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині групи швидкого реагування здійснили 136 виїздів

На Іршавщині групи швидкого реагування здійснили 136 виїздів
ВІДЕО ДНЯ

В Іршавському відділенні поліції цілодобово працюють чотири групи швидкого реагування. Працівники ГШР розкрили вже декілька злочинів, притягнули до адміністративної відповідальності 204 осіб та здійснили протягом лютого 136 виїздів на виклики громадян.

Нововведення дозволяє поліцейським швидше реагувати на звернення громадян та забезпечувати громадський порядок у сільській місцевості. Тепер у будь-якій точці Іршавщини людина має можливість отримати оперативну та кваліфіковану допомогу, – зазначає відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

Нещодавно працівники ГШР розкрили пограбунок у с. Довге. Серед ночі до самотньої бабусі через вікно двічі залізла молода жінка, яка спершу відібрала від пенсіонерки 150 грн, а далі – 600 гривень. Працівники поліції вже до ранку затримали нічну грабіжницю.

Від жителя с. Гребля, поки він гостював у дочки, викрали велосипед вартістю 1500 грн. Потерпілий побачив на вулиці села автомобіль групи швидкого реагування. Чоловік зупинив його й повідомив про крадіжку. Група швидкого реагування за  гарячими слідами  затримала крадія.

Реклама

ГШР виявили 204 адміністративні правопорушення. Притягнуто до адмінвідповідальності 32-х сімейних бешкетників, виявлено 36 осіб у нетверезому стані, які знаходились у громадському місці, 52 громадян притягнуто до адмінвідповідальності за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях. Крім цього, притягнуто до адмінвідповідальності 47 власників мисливської зброї, які своєчасно не перереєстрували зброю.

Групи швидкого реагування під час чергування перевірили 25 осіб, які звільнились із місць позбавлення волі, перевірили 7 неблагополучних сімей, 13 осіб, які вчиняють насильство у сім’ї та 6 адміннаглядних.

За словами начальника Іршавського відділення поліції підполковника Юрія Огняника, групи швидкого реагування на Іршавщині запрацювали успішно, адже вони оперативно прибувають на місце скоєння злочину, а це сприяє розкриттю злочинів «за гарячими слідами». Слід відмітити, що мешканці району не залишаються осторонь, а при необхідності надають допомогу групам швидкого реагування. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно