Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Після крадіжки велосипедів зловмисники залишили своє обладнання

Після крадіжки велосипедів зловмисники залишили своє обладнання

Не від одного краянина довелося чути про те, що останнім часом в області досить почастішали крадіжки. То в одному, то в іншому місці після набігу крадіїв зникало чимало цінних речей. Як свідчать факти, невідомі зловмисники намагаються за один раз одразу грабувати по кілька приміщень. Такий випадок мав місце на вулиці Володимирській.

ВІДЕО ДНЯ

– У нас із сусідами спільний двір, – розповідає потерпілий. – Крадіжка трапилася у ніч із суботи на неділю. Невідомі крадії забралися через сусідній двір і зламали замки на кількох гаражах. Після візиту візитерів від загалом позникали три велосипеди, електропила, флекс. Чув, що десь у сусідів також викрали значну кількість велосипедів. Зухвальці потруїли в районі собак. На мою думку, злодії «гастролюють» на автомобілі й мають фотоапарат, яким фіксують цінне й потім навідуються у визначене місце. До слова, мій велосипед був прикутий замком, однак його спеціальними ножицями перерізали. Кусачки, які загубили крадії, знайшли у сусідньому дворі. Хтось із очевидців бачив трьох осіб з фотоапаратом, які робили знімки підсобних приміщень. Перед цим аналогічні крадіжки сталися в Минаї. На жаль, патрульні ще нікого зі злодіїв не затримали, тому будемо намагатися робити це своїми силами.

Працівники поліції повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження. Оперативники займаються пошуками візитерів, які скоїли низку крадіжок.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно