Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські поліцейські затримали крадіїв та знайшли викрадене авто

Закарпатські поліцейські затримали крадіїв та знайшли викрадене авто

23 лютого в Ужгороді правоохоронці розшукали крадія, який три тижні тому викрав будматеріали від місцевого мешканця. 42-річний житель Ужгорода вже притягався до відповідальності за крадіжку. Під час допиту «досвідченого» злодія виявилося, що ще позавчора він встиг обікрасти ще й підвал по вул.Айвазовського. Чоловік умудрився винести з підземного поверху багатоквартирного будинку електродриль, болгарку, інструменти та навіть два невеличкі металеві сейфи.

ВІДЕО ДНЯ

Вийшли на слід крадіїв і мукачівські поліцейські. Правоохоронці відслідкували двох злодіїв мобільних телефонів.  Один із зловмисників – 18-літній мукачівець вкрадений мобільний продати встиг. А вже раніше судимому за крадіжку 45-річному місцевому мешканцю вкрадений телефон довелося повернути справжньому власнику. Однак, відповідати перед законом доведеться обом, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Того ж дня, під час чергування, мукачівські патрульні запримітили вкрадений позавчора «ВАЗ 2114». Автомобіль, що належить мукачівцю, поміщено на спецмайданчик. Винуватець злочину розшукується. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно