Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Чоловік погрожував поліцейським гранатою. До цього порубав двері в кафе і викликав "на килим" директора школи

Чоловік погрожував поліцейським гранатою. До цього порубав двері в кафе і викликав "на килим" директора школи

Чоловік погрожував поліцейським гранатою. До цього порубав двері в кафе і викликав "на килим" директора школи

Учора під вечір працівники групи швидкого реагування Свалявської поліції прибули на виклик у с.Березники Свалявського району. Правоохоронцям надійшла інформація про те, що місцевий мешканець, перебуваючи в стані чи то алкогольного, чи наркотичного сп’яніння, вчинив дебош у місцевому кафе.

ВІДЕО ДНЯ

Прибувши на місце пригоди, правоохоронці побачили біля кафе чоловіка з сокирою, який пошкодив двері закладу. Це був 35-річний житель цього села М., давній «клієнт» правоохоронців. Чоловік має буйний норов, і коли хильне зайвого, стає неадекватним. Наразі він уже проходить по кримінальному провадженню. І от знову ледь не накоїв біди, – констатують у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Чоловік вчинив дебош на грунті ревнощів. Останнім часом вони не ладять з дружиною, все йде до розлучення. Знаючи крутий норов «коханого», жінка забрала напередодні дітей і поїхала до родичів на Мукачівщину. Звісно, це розлютило чоловіка, і він прийшов на «розборки» в кафе, що належить його дружині. Коли не застав там дружини, схопив сокиру і порубав двері кафе... Далі викликав у кафе директора школи і став дорікати, чого його діти (яких забрала мати) не ходять до школи. 

Реклама
Чоловік погрожував поліцейським гранатою. До цього порубав двері в кафе і викликав "на килим" директора школи – 01

Не вгамувала неадекватного селянина й поява поліцейських. Коли він побачив правоохоронців, то витягнув із кишені… гранату зі словами: «У вас є до мене якісь питання?!» 

Реклама

Аби зловмисник не підірвав гранату, що спричинило б людські жертви, працівники ГШР спробували його заспокоїти. Коли хуліган трохи втихомирився, його скрутили й одягнули на руки кайданки. Гранату вилучено, за попередньою інформацією, це РГД-5. 

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки. Гранату направлено на експертизу. Звідки вона в неадекватного селянина, з’ясовуватиме слідство.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (хуліганство, скоєне із застосуванням зброї). Фігуранта справи затримано й поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівської поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно