Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині горів житловий будинок

На Рахівщині горів житловий будинок

24 лютого, близько опівночі, пожежа охопила одноповерховий дерев’яний житловий будинок у с. Кваси Рахівського району. У цей момент в помешканні спала дочка власника обійстя. Вона прокинулася, коли вже горів увесь дах і будинок наповнився димом. Не гаючи часу, жінка вибігла на вулицю й о 23:54 подзвонила до оперативно-рятувальної служби.

ВІДЕО ДНЯ

Зважаючи на масштаби пожежі, до місця події направили два відділення вогнеборців – по одній машині з 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів та державного пожежно-рятувального поста смт. Ясіня. Через півгодини після отримання виклику, о 00:30, загорання вдалося локалізувати та о 02:55 – повністю ліквідувати, – зазначає У ДСНС України у Закарпатській області.

Що стало причиною появи вогню – наразі з’ясовують правоохоронні органи. За попередньою інформацією, до пожежі могло призвести коротке замикання електропроводки в будинку. Завдані стихією збитки встановлюються, адже полум’я знищило крівлю, перекриття житлового будинку та майно, яке знаходилося всередині.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно