Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Заступник керівника обласної поліції вислухав мукачівців

Заступник керівника обласної поліції вислухав мукачівців

Особистий прийом громадян у Мукачівському відділі поліції провів сьогодні заступник начальника ГУНП в Закарпатській області Ярослав Лебович.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом двох годин Ярослав Лебович спілкувався з громадянами, які прийшли наприйом. Загалом було семеро відвідувачів. Кожному полковник Лебович надав правову консультацію, вислухав та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, у яких люди опинилися внаслідок різних обставин, – інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Першим на прийом завітав 65-річний мукачівець, місцевий громадський діяч. Він висловив подяку щодо роботи дільничних інспекторів поліції, які обслуговують дільницю у центральній частині міста, де він проживає. Разом з тим мукачівець висловив бажання взяти участь у роботі атестаційної комісії співробітників поліції краю.

Реклама

Інші двоє відвідувачів скаржилися на необ’єктивність розслідування кримінальних проваджень.

Були також звернення з приводу сімейно-побутових проблем і конфліктів із сусідами.

Реклама

Також на прийом завітав колишній правоохоронець, який звільнився з міліції за станом здоров’я. Його цікавило питання надання пільг. Друге питання стосувалося  його родичів, які мешкають у м.Іршава - щодо розслідування кримінального провадження за фактом спричинення його сестрі тілесних ушкоджень.

Кілька відвідувачів звернулися з проханнями, які не стосуються компетенції поліції. Однак вони все ж отримали консультацію, яким чином і в яких інстанціях можна вирішити їх проблему.

Усі без винятку звернення громадян, озвучені в ході особистого прийому, належним чином оформлені й передані для розгляду й прийняття відповідного рішення.

Реклама

Ярослав Лебович запевнив, що вивчається та детально аналізується кожна заява громадян. Якщо десь належно не відреагував працівник поліції, то однозначно будуть вжиті відповідні заходи, дані вказівки щодо вирішення проблеми громадянина.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно