Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді невідомий "проповідник" вербував по телефону дитину

В Ужгороді невідомий "проповідник" вербував по телефону дитину

Останнім часом краяни скаржаться на телефонних шахраїв, які з якихось джерел мають всю конфіденційну інформацію про осіб, які їх цікавлять.

ВІДЕО ДНЯ

Днями в селі Кам’яниця Ужгородського району трапився досить цікавий випадок. Імена персонажів з етичних міркувань змінені.

– До нас удома зателефонували й трубку підняв мій син, – розповідає виданню Ліда. – З того кінця якась невідома людина, почувши, що це дитина, стала у нього випитувати всі його дані: коли народився, скільки йому років, як звати. Відтак стала випитуватися, чи він ходить у храм, тримає піст… Відтак невідома особа стала дитину заманювати: мовляв, приходь до нас, ми піст не тримаємо, у нас все чудово. На щастя, це почула родичка, яка зайшла в кімнату й взявши слухавку різким тоном порадила «проповіднику» залишити в спокої дитину. У поліцію ми не зверталися.

Реклама

І тут виникає резонне запитання: звідки у незнайомих людей можуть бути чужі номери телефонів. І де гарантія, що після таких проповідників дитина не зникне без вісті. Таких випадків вже було немало. Зрештою, це питання повинно бути врегульовано законодавчо, щоби таких «проповідників» за подібне притягали до відповідальності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно