Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Переселенка з Донбасу влаштувала у Мукачеві чоловікам секс-шантаж

Переселенка з Донбасу влаштувала у Мукачеві чоловікам секс-шантаж

Через бойові дії на сході нашої держави чимало тамтешніх жителів, рятуючись від небезпеки, стали покидати свої домівки. Одні в пошуках кращого життя виїхали за кордон, інші залишилися в країні, але оселилися в мирних областях. Значна кількість таких переселенців опинилася й на Закарпатті. Та, як з’ясувалося, не кожен із гостей приїхав сюди з добрими намірами.

ВІДЕО ДНЯ

Яскравим свідченням цього стала історія, що трапилася в місті над Латорицею. З етичних міркувань імена персонажів у публікації змінені.

Свого часу в Мукачево приїхала жителька м. Слов’янська Донецької області Аліна. Звісно, щоб якось жити, вона вирішила влаштуватися на роботу. Власниця одного з місцевих кафе Мар’яна, аби допомогти цій молодій жіночці, взяла її на роботу у свій торговий заклад. Та згодом поведінка Аліни стала викликати в неї підозру. Як невдовзі з’ясувалося, основним заробітком цієї спритниці була аж ніяк не робота в кафе.

Реклама

– Ця молодиця почала просити гроші на похорон батьків свого вітчима, – розповідає Мар’яна. – Мовляв, на Іршавщині помер дідусь, потім бабуся… Звичайно, ми допомогли їй, дали в загальному 6 500 гривень. Та подальша поведінка цієї жіночки зі Сходу мене насторожила. Невдовзі жителька Донбасу заявила, що завагітніла і їй потрібні гроші, щоб позбутися небажаної дитини. Та цей факт не підтвердився. Після того як викликали швидку допомогу, Аліна говорила, що в неї викидень, почала лукавити з лікарями, помітно нервувала, на перевірку йти відмовилася. Відтак їй були терміново потрібні гроші на лазерну операцію… на апендицит. Я допомогла своїм працівникам придбати дорогі мобільні телефони, за які вони виплачували частинами із зарплати. Побачивши лукавство Аліни, я попросила її повернути телефон. Вона витягнула з нього сім-картку й віддала мені. Після цього кудись зникла. На її телефоні залишилася досить цікава інформація. Зокрема Аліна була зареєстрована на сайті знайомств за гроші. Ця спритниця, як виявилося, мала інтимні зв’язки з багатьма хлопцями. З цього вона намагалася отримувати неабияку вигоду. Одному відсилала повідомлення, що вагітна, такий-то термін, іншому вказувала інші строки вагітності. Як ви розумієте, їй потрібні були немалі гроші нібито для того, щоби зробити аборт. Як незабаром з’ясувалося, від усіх моїх працівників молодиця під різним приводом також виманювала певні суми. Я вирішила поїхати на Іршавщину, де Аліна «хоронила» стареньких. Виявилося, що обоє були живі й здорові. Під час розмови почула від господарів, що родичка і в них пожила тиждень. Більше дідусь із бабусею не витримали й вигнали її з будинку, оскільки цілі ночі вона десь гуляла. На Іршавщині, виплив ще один цікавий факт: Аліна й тут улаштувалася в кафе. У цьому нічого поганого немає, але жителька Сходу ошукала місцевих мешканців, просячи гроші для свого дядька, який лежить поранений осколками. Розуміючи, що в сильця цієї шахрайки може потрапити ще чимало людей, я заявила про неї в поліцію.

Отримати коментарі від батьків Аліни не вдалося, оскільки вони не відповідали на дзвінки. Мукачівець Василь розповів нашому виданню: «Аліна на вигляд – нормальна дівчина. Та, як кажуть, зовнішність оманлива. Молодиця розповідала хлопцям, що нібито «залетіла» після їхніх сексуальних утіх і їй терміново потрібні гроші, щоб перервати небажану вагітність. Мені стало зрозуміло, що ця жіночка просто займалася наданням сексуальних послуг, заробляючи таким чином. Думаю, зі своїми клієнтами зв’язувалася через соціальні мережі. У її сильця потрапило чимало хлопців, у яких вона просто виманила гроші. Жертвами Аліни ставали ті, хто слабкий духом. Жителька Сходу, щоб її не могли вирахувати, часто міняла квартири, стверджувала, що живе з братом. Схоже, для неї немає нічого святого. Вона навіть посварилася зі своєю кращою подругою».

Реклама

У Мукачівському відділі поліції нашому виданню розповіли, що після заяви за фактом шахрайства було відкрито кримінальне провадження. Наразі місцезнаходження Аліни невідоме. Поки що оперативники вживають заходів із пошуку жінки та встановлюються обставини цих злочинів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно