Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві 96-річна пенсіонерка померла на руках у свого онука

У Мукачеві 96-річна пенсіонерка померла на руках у свого онука

Відносини між рідними людьми часто бувають досить складними. Та навіть під час непорозумінь варто зберігати холодну голову та здоровий глузд, бо і противному разі конфлікт може завершитися трагічно.

ВІДЕО ДНЯ

Повернувшись додому, 49-річний Борис (ім’я змінено) побачив, що бабця лежить на ліжку мертва. Усвідомивши, що накоїв, він зателефонував матері й повідомив, що померла Ганна. Та, у свою чергу викликала швидку допомогу. Медики, які приїхали за вказаною адресою побачили на ліжку тіло жінки похилого віку. Схоже було на те, що бабця пішла з цього світу не з власної волі. Про це свідчили тілесні ушкодження голови покійниці. Про цей випадок лікарі повідомили у Мукачівський відділ поліції.

Працівники слідства розповіли, що на місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка приступила до звичної роботи: обстеження квартири, пошуки свідків, які могли що-небудь чути чи бачити. Старенька жила зі своїм внуком Борисом. Він був розлучений, його колишня дружина й діти жили на іншій квартирі. Звісно, підозра у скоєння кривавої вакханалії падала саме на цього чоловіка. Про це свідчили криваві сліди на одежі в кімнаті, де лежала небіжчиця. Джинси, светр, постільна білизна, все у було з кривавими плямами. До того ж після цього випадку Борис кудись загадково зник. Та згодом його затримали на одній з міських вулиць. Під час розмови підозрюваний став стверджувати, що він сам хотів прийти в поліцію. Експерт встановив, що у потерпілої перелом грудної клітки, травма голови.

Реклама

– З бабцею у мене не було ніяких конфліктів й ніколи не сварився, – розповідає підозрюваний. – Вони з моєю матір’ю вже роками п’ють по-чорному. Того дня я в баби спитався: пити є за що? Після цього у нас виник словесний конфлікт. Вона смикнула мене за руку, а я її просто відштовхнув від себе. Вона полетіла від мене й падаючи, вдарилася головою у гострий виступ меблів. Я злякався, підняв її. Вона шарпаючи рукою, намагалася подряпати мені обличчя. Посадив її на ліжко й пішов на роботу. Дорогою зайшов до матері й попросив, щоби зайшла до баби Ганни, бо їй погано. Однак мати була добряче п’яна, то не змогла навідати стареньку. З роботи я повернувся через кілька годин. Коли зайшов у помешкання, то побачив, що бабця лежить вже мертва. Тоді я подзвонив до матері, й повідомив їй цю новину. Двічі набирав швидку допомогу, однак було зайнято. Тоді спустився донизу, згодом до мене під’їхала поліція й відвезла у відділ. Я й сам збирався туди йти.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження, розпочато слідство, яке повинно встановити всі деталі цієї історії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно