Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Водій заявив, що віз у Мукачево комп’ютери. Звідки в нього бурштин на 200 мільйонів гривень не знає

Водій заявив, що віз у Мукачево комп’ютери. Звідки в нього бурштин на 200 мільйонів гривень не знає

Водій заявив, що віз у Мукачево комп’ютери. Звідки в нього бурштин на 200 мільйонів гривень не знає

Як уже повідомлялось, сьогодні вночі на контрольному посту «Нижні Ворота» Закарпатської області прикордонниками було зупинено мікроавтобус «IVECO» львівської реєстрації. Під час огляду в салоні автомобіля знайшли 60 пакунків по 5 кілограмів кожен, у яких знаходився бурштин. Загальна вага товару – не менше 300 кілограмів. Вартість затриманого вантажу складає близько 200 мільйонів гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Водія було доставлено до Воловецького відділення поліції. Львів’янин розповів правоохоронцям, що вирішив через Інтернет підшукати роботу. Натрапив на оголошення, щодо перевезення товарів. Зв’язавшись із замовником по телефону, домовився про зустріч біля торгового центру у Львові. Як і домовилися, зустрілися за вказаною адресою. Замовник сказав, що потрібно доставити до м. Мукачева кілька комп’ютерів, і за це він заплатить 500 гривень. Адресу, на яку потрібно доставити товар, замовник повинен був скинути додатково через смс-повідомлення. Взявши накладні на комп’ютерну техніку, водій виїхав на Закарпаття.

Поліція сумнівається у щирості слів водія. Триває розслідування. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 240 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони або використання надр).

Реклама

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Воловецького відділення поліції. У межах досудового розслідування поліцейські з’ясують походження вилученого «сонячного каміння».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно