Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Румун намагався перевезти на власному автомобілі контрабандні цигарки

Румун намагався перевезти на власному автомобілі контрабандні цигарки

3 березня о 13:30 по телефону надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що невідомий чоловік на автомобілі «Мітсубісі Паджеро» перевозить тютюнові вироби без відповідних документів.

ВІДЕО ДНЯ

Виїздом СОГ, ГШР та інспекторами поліції Берегівського РВ ГУНП Виноградівського відділення поліції, в селі Дяково було зупинено автомобіль «Мітсубісі Паджеро», – повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Керував автівкою 38-річний громадянин Румунії, мешканець міста Сату-Маре.

Реклама

Працівники поліції провели огляд в салоні автомобіля та багажного відсіку, де у виявленому подвійному дні автівки було знайдено та вилучено 227 пачок сигарет, а саме: 184 пачки сигарет «Джінлінг» з акцизними марками "Дьюті-фрі", 39 пачок «Комплімент» з акцизними марками "Дьюті-фрі", 4 пачки «Marlboro» з акцизними марками України, та 55 літрів дизельного пального сумнівної якості.

Акцизні марки викликають сумнів щодо їх законного походження. Громадянин Румунії пояснити правоохоронцям, де придбав дані сигарети, не зміг.

Реклама

Під час цього огляду водій всіх працівників поліції «звільнив» з роботи. Але от тепер, румуну прийдеться побігати до «звільнених» поліцейських на допити.

Подію внесено в ЄРДР за статтею 216 (Незаконне виготовлення, підроблення, використання або збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору чи контрольних марок). Автомобіль поміщено на спеціальний майданчик Виноградівського відділення поліції.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно