Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У мережі з’явилось відео отримання закарпатськими поліцейськими хабарів

У мережі з’явилось відео отримання закарпатськими поліцейськими хабарів

У мережі з’явилось відео отримання закарпатськими поліцейськими хабарів

"Спецконтролери" отримали від одного з водіїв Закарпаття відео, на якому нібито представник поліції отримав хабар у сумі 150 гривень. Відповідне відео вони розмістили на своєму каналі.

ВІДЕО ДНЯ

"В неділю ввечері до нас анонімно звернувся водій, який повідомив, що на автодорозі Ужгород-Чоп співробітники поліції Закарпаття вимагали та отримали від нього хабаря у розмірі 150 гривень за нескладання протоколу про неввімкнуте ближнє світло фар за межами населеного пункту. Як доказ інциденту, громадянин надав нам запис з відеореєстратора, де чітко видно, як він кладе купюри в 100 та 50 гривень у «бардачок», а йому повертають посвідчення водія. Ми одразу повідомили про інцидент керівників підрозділу поліції Закарпаття, де служать ці поліцейські.

Враховуючи резонансність справи, ми довго роздумовували про публікацію цього матеріалу, остерігаючись помсти з боку співробітників поліції Закарпаття. Але зваживши всі аспекти справи, намагання органів влади очиститись від хабарників та корупціонерів, ми вирішили оприлюднити цей відеоматеріал. Якщо у майбутньому, з нами або з нашим майном щось станеться, то це сміливо можна буде розцінювати як акцію помсти з боку співробітників поліції Закарпаття, які постраждали внаслідок цієї публікації.

Реклама

Сподіваємося, що правоохоронні органи проведуть розслідування факту отримання неправомірної вигоди та притягнуть хабарників до відповідальності згідно чинного законодавства", – стверджують активісти "Спецконтролю".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно