Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мешканці Іршавщини потерпають від шахраїв

Мешканці Іршавщини потерпають від шахраїв

На Іршавщині з кожним днем зростає кількість громадян, які через свою довірливість потерпають від інтернет-шахраїв.

ВІДЕО ДНЯ

34-річний мешканець села Заболотне вирішив купити через Інтернет-мережу трактора. Чоловік знайшов потрібний варіант на Київщині, вартість транспорту сягала 2065 доларів США. Продавець обіцяв сам привезти трактор на Закарпаття, лише покупцеві потрібно хоч частину оплатити.  Як не дивно, таке пояснення та далека відстань не відлякали покупця, й іршавчанин чесно переказав на вказаний шахраєм рахунок гроші в сумі 20 000 грн. В результаті ж зв’язок із «продавцем» обірвався, а сам трактор так і не доїхав до Іршавщини, повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Подібно до свого земляка, потрапив на гачок аферистів і молодий іршавчанин. Юнак виявив бажання придбати через мережу Інтернет мотоцикл. Хлопець кілька днів вибирав, на якій саме моделі зупинитись. Дізнавшись, що мотоцикл можна придбати у кредит від чернігівця, одразу зв’язався з продавцем. Той назвав умови продажу в кредит та суму першого внеску. Ціна була прийнятна, тож хлопець на пропозицію погодився. На рахунок шахрая довірливий іршавчанин перерахував перший внесок – 4500 грн та гроші на бензин у сумі 2350 грн для доставки на Закарпаття.

Реклама

Занадто довірливим виявився і мешканець села Вільхівка. Пенсіонер вирішив полагодити свою мисливську зброю. Запчастину він вже давно шукав на Закарпатті, але купити її не зміг. Після цього йому порекомендували пошукати в Інтернеті. Чоловік, переглянувши кілька сайтів, потрібну річ знайшов аж у Сумській області. Він зв’язався із «продавцем» і домовився про покупку, а далі  перерахував йому гроші у сумі 1000 грн.  Як і в інших випадках, після перерахунку коштів зв’язок із невідомим зник.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно