Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині затримали двох осіб з наркотиками

На Мукачівщині затримали двох осіб з наркотиками

17 березня, на підставі ухвали суду, правоохоронці Мукачівщини провели обшук у будинку 28-річного мешканця с. В.Лучки. Раніше цей чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Під час обшуку, у приватному помешканні цього громадянина правоохоронці виявили  прозорий поліетиленовий пакетик із порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичний засіб – амфетамін.

ВІДЕО ДНЯ

Він пояснив правоохоронцям, що цей порошок є харчовою добавкою до їжі  для спортсменів, яку він придбав для власного вжитку у Києві  за 100 гривень. Дана речовина направлена на експертизу, – йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

І ще одного мукачівця з наркотиками затримали патрульні поліцейські цієї ночі в Мукачеві по вул. Університетській. Патрульні зупинили легковий автомобіль за кермом якого перебував 32-річний мукачівець. Водій при наближені поліцейських вибіг з автомобіля і намагався втекти, однак марно. Його миттєво наздогнали і затримали поліцейські. Під час огляду речей у кишені куртки молодик мав ватний згорток з вмістом висушеної подрібненої рослини.

Реклама

В автомобілі мукачівця у матерчатій сумці правоохоронці також  виявили суху речовину ззовні схожу на марихуану, наперстник, пристрій для куріння та гумову палицю. Щодо походження даних речей мукачівець відмовився будь-що пояснювати. Вага вилучених речовини складає близько 15 грамів.Дані речовини  вилучені та направлені на експертизу.

За обома фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання без мети збуту). Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно