Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Іршавські школярі відвідали місцевий відділ поліції

Іршавські школярі відвідали місцевий відділ поліції
ВІДЕО ДНЯ

Напередодні весняних канікул до Іршавського відділення поліції завітало майже три  десятки школярів Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів №1. Вони мали можливість ознайомитись з роботою поліції.

Екскурсія розпочалась із чергової частини. Тут учнів цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо телефонувати на «102», як виїжджають поліцейські на виклики, що зображено на моніторах, виведених у чергову частину та інше, – йдеться у повідомленні відділу комунікацій ГУ Національної поліції у Закарпатській області.

Реклама

Далі школярів запросили до актового залу відділення поліції, де правоохоронці проводять наради, заняття. Тут їх очікувала цікава бесіда з полісменами. Говорили про роботу оновленої поліції, про затримання злочинців, розкриття злочинів та яке покарання можуть понести неповнолітні у разі скоєння злочинів.

Та найбільш враження на старшокласників справили спецзасоби, якими користуються поліцейські. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. Поліцейські розповіли та показали, як правильно одягати бронежилет, де знаходяться найбільш незахищені місця.

Реклама

Багатьох присутніх школярів цікавив випадок із псевдозамінуванням школи. Адже  у їх школі минулого року із-за псевдозамінування було проведено евакуацію.

Поліцейські повідомили, що за неправдиві повідомлення є кримінальна відповідальність. Наслідком є клопітка робота багатьох служб, потрібно припинити роботу даного закладу, евакуювати людей із приміщення. Після цього задіюються вибухотехніки, кінологи,  які оглядають приміщення на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. Тепер таких жартівників правоохоронці вираховують швидко, а далі вже кримінал та великі штрафи.

Екскурсію було продовжено на подвір’ї відділення, де знаходяться  службові автомобілі. Тут полісмени розповіли про «Групи швидкого реагування», а школярі зробили собі на згадку селфі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно